Erdek Hükümet Konağı’nın sevimli konuğu
Soğuk kış günlerinde, tarihi Erdek Hükümet Konağı’nın sevimli konuğu bir kedi, ilgi odağı oluyor. Kaymakamlık ve adalet birimlerine ait binanın bahçesinde beslenen kedi, havalar soğuyunca da sık sık soluğu binanın içinde alıyor.
Erdek Haber
Yayın: 03 Şubat 2022 - Perşembe 16:11
Güncelleme: 03 Şubat 2022 16:11
Erdek Hükümet Konağı’nın sevimli konuğu

Soğuk kış günlerinde, tarihi Erdek Hükümet Konağı’nın sevimli konuğu bir kedi, ilgi odağı oluyor. Kaymakamlık ve adalet birimlerine ait binanın bahçesinde beslenen kedi, havalar soğuyunca da sık sık soluğu binanın içinde alıyor. Binanın içinde gezinen kedi, çalışanlar tarafından çok seviliyor. Sevimli konuk, zaman zaman da Kaymakamlığın bulunduğu ikinci kata çıkıyor.
Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, makam odasının kapısında bile yatan minik konuğa ayrı bir sevgi ve şefkat gösteriyor. Atasoy, “Bu soğuklarda, sokaktaki bu canlara da sıcak bir ortam yaratmak, onları doyurmak bir insanlık görevi. Sokak hayvanlarının zaten çok zor olan yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışalım. En azından evlerimizin önüne onlar için yiyecek ve su koyalım” dedi.
Haber : Tuncay Ertan

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı