Erdek Kızılay Şubesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi
Kızılay Erdek Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kent genelinde bulunan çocuklara çok sevdikleri yiyecekler dağıtıldı.
Erdek Haber
Yayın: 25 Nisan 2022 - Pazartesi 22:46
Güncelleme: 25 Nisan 2022 22:46
Erdek Kızılay Şubesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi

Kızılay Erdek Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kent genelinde bulunan çocuklara çok sevdikleri yiyecekler dağıtıldı. 
Kızılay Erdek Şubesi Başkanı Mustafa Kırgöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı neşeyle, onurla kutlamanın tüm çocukların hakkı olduğunu söyledi. 
Kötü gün dostu Kızılay’ın, rengârenk çocuk sesleri ile şenlenmiş bu çok özel günde hiçbir çocuğun burukluk yaşamasını istemediklerini belirten Kırgöz, "Kızılay Erdek Şubesi olarak ilçemizde yaşayan çocuklarımıza içinde kek, çikolata ve çubuk kraker bulunan paketlerhediye ettik. Onların yüzündeki tebessüm bundan sonra yapacağımız çalışmalar için motivasyon nedenimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı ve neşeli günler diliyorum." dedi. 
Haber: Tuncay Ertan 
 

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı