Erdek kumsalları temizlendi
Erdek deniz sahil kumsallarında temizlik için düğmeye basan Erdek Belediye Başkanlığı şimdi de 8 km sahil bandında vatandaşların rahatlıkla güneşlenebilmesi için kum eleme makinasıyla kumları temizlemeye başladı.
Erdek Haber
Yayın: 27 Haziran 2011 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 27 Haziran 2011 00:00
Erdek kumsalları temizlendi
Erdek deniz sahil kumsallarında temizlik için düğmeye basan Erdek Belediye Başkanlığı şimdi de 8 km sahil bandında vatandaşların rahatlıkla güneşlenebilmesi için kum eleme makinasıyla kumları temizlemeye başladı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Geçen yıl, sahil bandında bulunan otel ve motellerin tamamına yakınının kıyıya şemsiye ve şezlong koyarak bedel talep etmeleri üzerine vatandaşlardan çok sayıda şikayet almıştık. Bu yıl yaptığımız yeni düzenlemelerle sahil bandında bulunan tüm otel ve moteller, cephelerinin % 50?sine şezlong ve şemsiye koyabilecek. Misafirlerimiz bu yıl sahil bandındaki plajlarda daha rahat denize girebilecek. Ayrıca toplam 8 km sahil deniz kumsallarında turistlerin rahatlıkla güneşlenebilmesi için kum eleme makinasıyla sahildeki kumları temizlettirdik" dedi.
Haber : Tuncay Ertan
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı