Tarih: 17.01.2011 00:00

Erdek Meslek Yüksek Okuluna yeni müdür

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü`ne Yardımcı Doçent Dr. Sedat Yumuşak atandı.
Erdek Meslek Yüksek Okulu`nda 2007 yılından bu yana müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Gökhan Orhan`ın görevi sona erdi.
Orhan`ın yerine, Erdek M.Y. Okulu Müdürlüğü`ne Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak getirildi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan tarafından, Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak Erdek`te 3 yıl süreyle görev yapacak.
Hafta başında yeni görevini devralan Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak, tanışma amaçlı ilk olarak Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı ziyaret etti. Daha sonra Filo Komutanlığı, Deniz Üs Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret eden Yumuşak, son olarak Baro Temsilciliğini ziyarette bulundu.
Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak kimdir? 1976 Hatay doğumlu ve 2 çocuk babası olan Yumuşak, Balıkesir Üniversitesi Bandırma İ.İ.B.F. İşletme bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde, doktorasını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptı. Kasım 1999-Ocak 2009 tarihleri arasında Bandırma İ.İ.B.F'de Araştırma Görevlisi, Ocak 2009-Aralık 2009 arasında Doktor olarak görev yapıp Aralık 2009'da Yardımcı Doçentliğe yükseldi.
Uzmanlık Alanları; Yönetim Organizasyonu (İnsan Kaynakları Yönetimi Örgütsel Davranış, Örgüt Teorisi)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —