Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek MYO'da kariyer festivali

Erdek MYO

Erdek Meslek Yüksek Okulu'nun(MYO) geleneksel "Kariyer Festivali" gerçekleşti.

Erdek Meslek Yüksek Okulu'nun(MYO) geleneksel "Kariyer Festivali" gerçekleşti.

Kariyer gününe Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy da katıldı.

Kaymakam Atasoy, MYO öğrencilerini "Yerel yönetimlerin kamusal işlevi" konusunda bilgilendirdi.

MYO'daki kariyer festivaline Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Büyüktaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Salman Koçu, İŞKUR ve Kızılay temsilcileri, Gönen Termal İşletmeleri temsilcisi, Erdek'teki turistik otel ve motellerin yetkilileri katıldı.

Müdürlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Zahit Ecevit'in yaptığı Erdek Meslek Yüksek Okulu'ndaki "Kariyer Festivali"ni organize eden Dr. Öğretim Üyesi Semih Sarıipek, şunları söyledi:

"Okulumuzda 'Sağlık Turizmi İşletmeciliği', 'Turizm ve Otel İşletmeciliği' ve 'Yerel Yönetimler'den oluşan üç bölüm var. Öğrencilerimiz için bu kariyer festivalini her yıl yapıyoruz. Etkinliğimize turistik işletmelerin yetkilileri, İşkur, Kızılay ile kurum ve kuruluşlar katılıyor. Bu etkinliğimizin amacı mezun olan öğrencilerimizin staj yapmalarına ve daha sonra iş bulmalarına yardımcı olmaktır. Okulumuzun öğretim süresi 3 dönem ders, 1 dönem ise stajdır. Biz, öncelikle Erdek turizminde, okulumuzda eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin yer almasını ve Erdek turizminin gelişmesini ve bu turizmde nitelikli personelin bulunmasını amaçlıyoruz."

                                                                                  ÖNDER BALIKÇI 



Anahtar Kelimeler: Erdek ' kariyer festivali
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı