Erdek Noterliğine Olgun Gökçal Atandı
Erdek Haber
Yayın: 20 Kasım 2014 - Perşembe 17:01
Güncelleme: 20 Kasım 2014 17:01
Erdek Noterliğine Olgun Gökçal Atandı

Erdek Noteri Başkatibi Huri Güven tarafından uzun süredir vekâleten yürütülen Erdek Noterliğine Olgun Gökçal atandı.
Hukuk Fakültesi mezunu olan Olgun Gökçal (46), yaklaşık 20 yıl boyunca yargıda görev yaptı. Yargıda savcı ve hakim olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra noterlik görevine getirilen Gökçal, meslekte 4. yılı doldurduğunu söyledi.
Erdek`te görev yapacak olmanın kendisini ziyadesiyle mutlu edeceğini belirten Gökçal, “Ben savcı ve hakim olarak yargıda çeşitli kademelerde görev yaptım.

Daha sonra üstlendiğim noterlik görevini değişik yerlerde ifa etmeye başladım. Erdek`e Ağustos ayında tatil için gelmiştim ve burayı çok sevdim. Erdek bence Türkiye`nin değil dünyanın en güzel en şirin yeri. Burada olmaktan dolayı kendimi son derece şanslı ve mutlu hissediyorum. Güler yüzlü insanıyla, doğasıyla ve kültürel yapısıyla Erdek`te yabancılık çekmeyeceğimi düşünüyorum. Erdek Noterliğinde göreve başladığım ilk gün, düşüncelerimde yanılmadığımı gördüm. Ben de bu samimi, güler yüzlü insanlara kusursuz hizmet edebilmenin çabası içinde olacağım” diye konuştu.
Yeni Erdek Gazetesi olarak Erdek Noteri Olgun Gökçal`a hoşgeldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz.
Haber: Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik