Erdek Plaj futbol turnuvasında Ocaklar takımı birinci
Erdek Belediyesi-Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbolu Ligi Erdek Etabı”, Ocaklar Rıhtım Restoran'ın şampiyonluğu ile sona erdi.
Spor Haber
Yayın: 25 Ağustos 2014 - Pazartesi 03:41
Güncelleme: 25 Ağustos 2014 03:41
Erdek Plaj futbol turnuvasında Ocaklar takımı birinci

Erdek Belediyesi-Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle yapılan “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbolu Ligi Erdek Etabı”, Ocaklar Rıhtım Restoran’ın şampiyonluğu ile sona erdi. Üç gün süren turnuvanın final maçında Arteka Beach Club’u 7-5 yenen Ocaklar takımı turnuvanın birincisi olurken, önümüzdeki günlerde İstanbul’da oynanacak turnuvaya da katılma hakkını elde etti.
Ocaklar Rıhtım Restoran, yedi takımın katıldığı turnuvanın birincilik ödülünü final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’nın elinden alırken, ikinci olan Arteka Beach Club’e ise kupasını Erdekspor Kulübü 2. Başkanı Mustafa Karakuş verdi. Turnuvanın üçüncülüğünü ise Banboo Cafe takımı elde etti.Turnuvada en centilmen takım seçilen Arteka Beach Club’e, en iyi kaleci seçilen aynı takımın kalecisi Müslüm Okumuş’a, 16 golle gol kralı olan Erdekspor oyuncusu Nazif Gülhan’a ve en değerli oyuncu olarak belirlenen ve “Şifo” lakabıyla anılan Ocaklar Rıhtım Restoran oyuncusu Mehmet Acar’a da kupa verildi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 37.6 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 31.9 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 35.6 ° / 21 ° Güneşli
1

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

2

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor

3

Sadettin Saran, Bandırma’ya gelecek

4

Modern Pentatlon Milli Takım Seçmeleri Erdek’te Başlıyor

5

Bekir Yaşar: “Bandırmaspor’daki günlerimi unutamam”

6

Erdek’te spor rüzgarı: Yaz kurslarına rekor katılım

7

Erdek’te Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi