Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Erdek ‘te CHP kutlaması

Erdek ‘te CHP kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe örgütü, partinin kuruluşunun 101’inci yıldönümünü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe örgütü, partinin kuruluşunun 101’inci yıldönümünü kutladı.

Cumhuriyet alanında gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Ardından, CHP Erdek İlçe Başkan Vekili İsa Cem, Atatürk anıtına çelenk sundu. Sezer, daha sonra yaptığı konuşmada, “Halkın partisi CHP’miz 101 yaşında. CHP Türkiye’nin tarihi, ilerleme tarihidir. Son yerel seçim sonuçlarına göre birinci partiyiz. İlk genel seçimde iktidar olacağız. Son yıllarda halkın ekmeği yere düştü. Bu ekmeği yerden kaldırmak hepimizin görevidir” dedi.

Daha sonra CHP Erdek Gençlik Kolları Başkanı Ataberk Güzeller konuştu.

Güzeller yaptığı konuşmada “Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar , kutsal emanetin daimi bekçisi olan. Laikliğin koruyucusu , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisinin 101. Kuruluş yıldönümüne hoşgeldiniz. Bugün burada 101 yıllık cumhuriyetçi bir geleneğin asli savunucuları olarak toplandık.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin , bir çift mavi gözün ışığında , koskocaman bir halka umud olan partimizin ,gelecek nesillere aktarımı için gençler olarak göreve başladık. Bu yoldan bir an olsun dönmeyeceğiz, Bu kutlu davamızın amacına ulaşması için fazlasıyla mücadele edeceğiz.

Türkiye’nin birinci partisi olan partimizin bayrağını daha da yukarılara taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Zor günlerden geçiyoruz Türkiyem, ama her derdinde bir çaresi olduğunu biliyoruz, O yüzden diyoruz ki Her derdin var bir çaresi , Onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi.” İfadelerine yer verdi.

Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın da kutlama mesajı gönderdi.

CHP Tüzük Kurultayı için Ankara’da bulundukları için kutlamaya Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna katılamadı.

SERPİL BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek kutlaması
  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli