Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Erdek Ülkü Ocağına hayırlı olsun ziyareti

Erdek Ülkü Ocağına hayırlı olsun ziyareti

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şube Başkanlığında yaşanan nöbet değişiminin ardından göreve getirilen Murat Koç`a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şube Başkanlığında yaşanan nöbet değişiminin ardından göreve getirilen Murat Koç`a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.
Bandırma, Gönen ve Manyas İlçelerinin Ülkü Ocağı Başkanları, Erdek Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Murat Koç ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Erdek Ülkü Ocağı ilçe binasında gerçekleşen ziyarette yeni başkan Murat Koç ve yönetimine başarılar dileyen Bandırma Ülkü Ocağı Başkanı Bahadır Genç, Gönen Ülkü Ocağı Başkanı Zafer Akkuş, Manyas Ülkü Ocağı Başkanı Nazmi Taşkın ve beraberindeki yönetici arkadaşları ziyarette şunları söyledi: “Bir bayrak değişimi ile Erdek Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Murat Koç ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve görevlerinde başarılar dilemek için bugün buradayız. Cenab-ı Allah Türk gençliğinin ve ülkücü gençliğin ülkemizde gelecek nesillere yönelik yapacağı hayırlı hizmetlerde yar ve yardımcısı olsun.

Bizlerde dava arkadaşları olarak her zaman yanlarındayız.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdek Ülkü Ocağı Başkanı Murat Koç ise “Bu ziyaret bizlere güç ve şevk verdi. Teslim aldığımız bayrağımızı daha ileriye götürmek için gece gündüz çalışacağız. Erdek Ülkü Ocağı halkımızın her kesimi ile buluşacak, gençlerimizin eğitimi için elinden gelen çabayı gösterecektir.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Erdek Ülkü Ocağı Başkanı Murat Koç, konukları ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.
Bandırma, Gönen ve Manyas İlçeleri Ülkü Ocağı Başkanlarının Erdek Ülkü Ocağı Başkanlığı’na yaptığı ziyarette, MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak’ında hazır bulunması dikkat çekti.

Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 12.4 ° Güneşli