Erdek yeni parka Kavuşuyor
Alaattin Mahallesi sakinlerinin heyecanla bekledikleri, Eski Odun Deposu Park yapımı büyük bir hızla devam ediyor.
Erdek Haber
Yayın: 20 Ağustos 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 20 Ağustos 2013 00:00
Erdek yeni parka Kavuşuyor
Alaattin Mahallesi sakinlerinin heyecanla bekledikleri, Eski Odun Deposu Park yapımı büyük bir hızla devam ediyor.  
İçerisinde, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, kameriye ile oturma gruplarının yer aldığı park artık tamamlanmak üzere.
Erdek Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda odun deposu olarak kullanıldıktan sonra atıl durumda bekletilen Eski Odun Deposu Park Alanında 7`den 77`ye ilçe sakinlerinin sportif ve eğlenme faaliyetlerinde bulunabilecekleri çocuk oyun alanı, spor aletleri, kameriyeler, yürüme yolları ve yeşillendirilmiş alanlar bulunuyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Eski Odun Deposu bölgesinde ikamet eden bölge sakinlerine kaliteli hizmet verebilmek için bölgedeki çalışmaların devam ettiğini söyleyip, spor aletleri ile çocuk oyun aletlerinin montaj işleminin tamamlandığını kaydetti.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ