Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek Zeytin Kooperatifi'nde görev dağılımı yapıldı

Erdek Zeytin Kooperatifi

S.S. 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin 26 Şubat 2023 Pazar günü Erdek Kapalıspor Salonu’nda yapılan Olağan Genel Kurulu’nda seçilen yeni yönetim kurulu üyelerince, görev bölümü dağılım toplantısı dün yapıldı.

Görev bölümü dağılımında Başkan Abdullah Şenol, Başkan Vekili Hüseyin Kızıl, üyeliklere Mehmet Ali Yağcı ve Süleyman Eren getirildi. 
Kaldıkları yerden zeytin üreticisine hizmet etmeye devam edeceklerini açıklayan Başkan Abdullah Şenol “Görev sürem boyunca doğru ve dürüst bir yöneticilik anlayışı  ile görev yapmaya çalıştım. Kimse şüphe etmesin, gözünüz arkada kalmasın kooperatif emin ellerde” diye konuştu. 
Genel Kurul toplantısına katılan tüm ortaklar ile kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Başkan Şenol “Yeniden değil kaldığımız yerden üreticimize hizmet etmek anlayışı ile göreve geldik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada herkesi kucaklayacağız, müstahsilimizin yanında olup sorunlarını çözmeye çalışacağız. Bundan sonra çalışmalarımızda tek hedefimiz ortaklara hizmet etmek ve tarımsal sulamayla ilgili çalışmaları sürdürmek olacaktır. Müstahsilimiz bizleri bu onurlu göreve bir kez daha layık görmüştür. Üreticinin güçlü şemsiyesi S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi güçlenerek yoluna devam edecektir." diyerek sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli