Bugün, 18 Haziran 2024 Salı

Erdek'in mavi bayraklı plajları bu yazın gözdesi olacak

Erdek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mavi Bayraklı Plajının her birini yaz sezonuna en iyi şekilde hazırlıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mavi Bayraklı Plajının her birini yaz sezonuna en iyi şekilde hazırlıyor. Bölge halkı ve turistlerin konforlu bir tatil geçirmesi için temizlik ve kurulum çalışmalarını sürdüren Büyükşehir’in plajları yazın gözdesi olacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Balıkesir’in eşsiz güzellikteki sahillerini yaz sezonu için hazır hale getirme çalışmalarına devam ediyor. Kendi sorumluluğunda bulunan 22 Mavi Bayraklı Plajı’nda gerçekleştirdiği kum eleme, yabani ot ve çevre temizliğinin yanı sıra; iskele, soyunma kabini, duş üniteleri ve tuvalet kurulumlarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptığı çalışmalarla bölge halkı ve turistlerin takdirini topluyor. Türkiye’nin en güzel sahillerini bünyesinde bulunduran Balıkesir’de turizmin gelişmesine de katkı sunan hizmetleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bölge potansiyelini artıracak çalışmalarına düzenli olarak sezon boyunca devam edecek.

 VATANDAŞLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Erdek plajlarında yapılan sezon hazırlıklarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakinur Duru Çakırmanoğlu “Düzen burada çok güzel. Kumsalın temizlenmesi harika. Çünkü 10 senedir böyle bir şeyler olmuyordu burada, geldiğim için çok yakından biliyorum. Duşların olması çok güzel. Kabinler koyuyorlar buraya belediye tarafından. Bunlar güzel şeyler.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin sezon hazırlıklarını yaptığını söyleyen Ulaş Ağan “Kum eleniyor, temizleniyor, duşlar kuruluyor. Gayet iyi, güzel ve memnunuz.” dedi.

Erdek’te ilk kez böyle bir çalışmaya şahit olduğunu belirten Ziya Akbalık “Temiz, ağaçlar dikilmiş, pislikler temizleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nden çok memnunuz. Çok mutlu olduk.” dedi.

Neval Pekkaynak isimli vatandaş, Edremit plajlarında sahillerin ve tuvaletlerin çok güzel temizlendiğini söylerken Bülent Kaya isimli vatandaş ise; çevre düzenlemesi ve temizlikle ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını belirtti.

 



murat hanlioglu
6.06.2024 20:30:40
Halk nerden denize girecek oralarada bayrak asin sahil isgal altinda sanki

Aynur guven
7.06.2024 00:11:38
Bende erkeğin köylerinde oturuyorum tanasa mevkine hiç bir şey yapılmadı günü birlikciler geliyor temizlik yok tuvalet yok kabin yok birde buraya uğrayınca görün

  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli