Tarih: 27.09.2017 19:02

Erdek´li Kick Boksçu Karcı´dan ikincilik madalyası

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Altın Yumruk Kulübü Kick Boks sporcularından ilçemiz gençlerinden Mustafa Karcı, kilosunda 2.ci oldu.
Bandırma´da faaliyet gösteren Altın Yumruk Spor Kulübü 14 sporcusuyla 22-24 Eylül tarihlerinde Denizli´de düzenlenen 1. Altın Ayaklar Kickboks Turnuvası´ndan Bandırma´ya 14 kupa ve 14 madalya ile döndü.
Turnuvaya, Bandırma Altın Yumruk Kulübü 14 sporcusuyla katıldı. 14 Kick Boksçu katıldığı turnuvada, 14 kupa ve 14 madalya kazanarak seriyi bozmadan Bandırma´ya sevinçle döndü.
Denizli´de gerçekleşen turnuvada BandırmaAltın Yumruk Spor Kulübü formasıyla 73 kiloda ringe çıkan Erdek´li Mustafa Karcı (22) ise kategorisinde ikinci olarak ilçemizin gururu oldu.
?Rambo Hakan Hoca´ lakabıyla tanınan Kick Boks Antrenörü ve Karışık Dövüş Sanatlarında Dünya Şampiyonu olan Hakan İtmiş, katıldıkları turnuva ile ilgili bilgi verdi.
İtmiş ?14 sporcumuzla haftada 6 gün çift idman yaparak bu turnuvaya hazırlanmıştık. Konsantrasyonumuz çok iyi olması nedeniyle beklediğimiz sonucu alarak Bandırma´yı en güzel şekilde temsil ettik. Ben sporcularıma zaten güveniyordum. Bizim başarılarımız ortada olup Bandırma´ya hep ilkleri yaşattık. Kick Boks turnuvalarında başarıdan başarıya koştuk.Son olarak Denizli´den de büyük başarılarla döndük, tüm sporcularımı kutluyorum.? dedi.
Haber: Bülent Özgü




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —