Erdekli turizmci Pakize Ciciler
30 yıldan beri Erdek turizminin içinde olan Pakize Ciciler, 9 günlük bayram tatilinin Erdek turizmi için çok yararlı olacağını açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 14 Mayıs 2019 - Salı 07:30
Güncelleme: 14 Mayıs 2019 07:30
Erdekli turizmci Pakize Ciciler

30 yıldan beri Erdek turizminin içinde olan Pakize Ciciler, 9 günlük bayram tatilinin Erdek turizmi için çok yararlı olacağını açıkladı.
Erdek´teki ?Hadrian Butik Oteli?nin sahibi ve Agrigento Oteli´nin işleticisi olan Ciciler, şu değerlendirmede bulundu:
?Erdek, yıllardır yerli turiste hizmet veriyor. 9 günlük bayram tatiline sevindik. 9 günlük bayram tatili ile ilgili rezervasyonların, Akdeniz ve Ege´deki turistik tesislerde dolduğunu öğrendik. Bu tesislere özellikle yabancı turistler ilgi gösteriyor. Bayram için Erdek´teki rezervasyonlarımız da çok iyi gidiyor. 9 günlük tatilde Erdek turizminin çok hareketli geçeceğini tahmin ediyorum.?
Erdek´teki tüm yaz sezonundan da umutlu olduğuna işaret eden Ciciler, şöyle konuştu:
?Artık tüm dünyada turizm, ?deniz-kum-güneş´ üçgeninden çıktı ve alternatif turizm değerlerine yöneldi. Özellikle arkeolojik turizm çok önem kazandı. Erdek´te de Zeytinliada ve Kyzikos gibi çok değerli ören yerlerinin, ilçemiz için hazine olduğuna inanıyorum. Özellikle Zeytinliada´yı artık mutlaka turizme açmalıyız. Bu arada Kapıdağ gibi çok önemli bir eko turizm değerimiz var ve bunu yıllardır kullanamıyoruz. Kaz Dağları´ndan sonra ülkemizin ikinci oksijen deposu olan Kapıdağ´ı mutlaka Erdek turizmine katmalıyız.?
Ciciler, Erdek turizminden, ilçedeki 35-40 dolayında esnafın da yararlandığına dikkati çekerken, ?Bu esnafların, işyerlerinde çalıştırdıkları 50-60 personeli de düşünürsek, katkının boyutlarını daha iyi değerlendirebiliriz? dedi.

Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Erdekli turizmci Pakize Ciciler
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

CHP heyetinden Erdek’e çıkartma

2

Milletvekili Turhan Çömez Erdek'te konuştu: “Yazık bu ülkeye!”

3

Erdek’te tarım sayımı çağrısı

4

Erdek Öğretmenevi Yönetiminden İl Millî Eğitim Müdürü’ne Ziyaret

5

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

6

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

7

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü