Erdekspor kaptanı Ercan, göze geldi
Erdekspor´un emektar kaptanı Ercan Batı, talihsiz şekilde sakatlandı.
Spor Haber
Yayın: 06 Nisan 2018 - Cuma 10:21
Güncelleme: 06 Nisan 2018 10:21
Erdekspor kaptanı Ercan, göze geldi

Erdekspor´un emektar kaptanı Ercan Batı, talihsiz şekilde sakatlandı.
Balıkesir Süper Amatör Ligi´ne dahil olarak Erdek 18 Eylül Stadı´nda oynanıp 2-2 sonuçlanan Erdekspor-Burhaniye Belediyespor maçında kırmızı-beyazlı takımın futbolcusu Ercan Batı (Madida), talihsiz bir sakatlık geçirdi.
Maçın 70. dakikasında rakibiyle birlikte hava topuna yükselen Ercan Batı, acı içinde yerde kaldı. Maçın hakemi tarafından saha içine davet edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde başarılı futbolcunun sol kolunun çıktığını belirlendi. Saha dışına sedye ile alınan futbolcu, 112 acil sağlık ambulansı ile önce Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi´ne, ardından tedavisine devam edilmek üzere Bandırma Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.
Hastane doktorlarından edinilen bilgiye göre Ercan Batı´nın sağlık durumun iyi olduğu belirtilirken bu sezonu kapattığı öğrenildi.
Haber : Tuncay Ertan

  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
1

Marmara Adası’ndan Erdek’e Tıbbi Tahliye: Yaralı Şahıs Hastaneye Sevk Edildi

2

RAMAZAN’DA SAĞLIKLI BESLENME UYARISI

3

Mirza, Balıkesir’de “Kültür Gecesi”nde

4

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

5

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

6

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

7

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu