Erdekspor kaptanı Ercan, göze geldi
Erdekspor´un emektar kaptanı Ercan Batı, talihsiz şekilde sakatlandı.
Spor Haber
Yayın: 06 Nisan 2018 - Cuma 10:21
Güncelleme: 06 Nisan 2018 10:21
Erdekspor kaptanı Ercan, göze geldi

Erdekspor´un emektar kaptanı Ercan Batı, talihsiz şekilde sakatlandı.
Balıkesir Süper Amatör Ligi´ne dahil olarak Erdek 18 Eylül Stadı´nda oynanıp 2-2 sonuçlanan Erdekspor-Burhaniye Belediyespor maçında kırmızı-beyazlı takımın futbolcusu Ercan Batı (Madida), talihsiz bir sakatlık geçirdi.
Maçın 70. dakikasında rakibiyle birlikte hava topuna yükselen Ercan Batı, acı içinde yerde kaldı. Maçın hakemi tarafından saha içine davet edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde başarılı futbolcunun sol kolunun çıktığını belirlendi. Saha dışına sedye ile alınan futbolcu, 112 acil sağlık ambulansı ile önce Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi´ne, ardından tedavisine devam edilmek üzere Bandırma Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.
Hastane doktorlarından edinilen bilgiye göre Ercan Batı´nın sağlık durumun iyi olduğu belirtilirken bu sezonu kapattığı öğrenildi.
Haber : Tuncay Ertan

  • Cuma 15.2 ° / 8.7 ° false
  • Cumartesi 22 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 21.8 ° / 12.4 ° false
1

Erdek’te faciadan dönüldü: Kontrolden çıkan alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı

2

Erdek’te Elektrik Isıtıcısı Yangına Neden Oldu: Yaşlı Kadın Hastaneye Kaldırıldı

3

Bandırma’da iki oyun sahnelendi

4

Artık Balıkesir’in de bir “Şehir Tiyatrosu” olacak

5

Büyükşehir, can dostların mamasını kendi üretiyor

6

Anaokulu öğrencilerinden “Kızılay Haftası” etkinliği

7

Kızılay Haftası, Atatürk İlkokulunda Coşkuyla Kutlandı