Tarih: 06.09.2013 00:00

Erdekspor Kamptan döndü

Facebook Twitter Linked-in

Bal ligi temsilcimiz Erdekspor, Kartepe kampından ilçeye döndü. 
Kartepe Kampı sonu izne ayrılan teknik ekip ve futbolcular, 6 Eylül Cuma günü Erdek`e dönerek öğle sonrası antremanı için toplanacaklar.
Erdek`teki kampın adresi değişti
Erdekspor, ilçedeki çalışmaları esnasında konakladığı Günbatımı Tatil köyündeki konaklamasını sonlandırdı. 
Erdekspor`lu teknik ekip ve sporcular izin dönüşü Öğretmenevinin karşısındaki Yosun Otel`de kampa girerek, tüm sezon boyunca burada konaklamayı sürdürecek.
İşletmenin diğer sosyal olanaklarından da yararlanacak olan kırmızı beyazlı ekip hafta sonu Erdek`te Gönen Belediyespor ile özel bir karşılaşma yapacak.
Sahil efsanesinin sezon hazırlıkları ve hazırlık karşılaşmaları bunlarla sınırlı kalmayacak. Erdekspor, Gönen Belediyespor`la yapacağı özel maçın ardından Bandırmaspor ile Bal ligi takımlarından Çanspor`la özel maça çıkacak.
Erdekspor`dan BAL Ligine yükselme gecesi
Balıkesir Süper Amatör Kümede geçen yılın şampiyonu Erdekspor`un, Bal ligine terfi etmesi, ilçede yaz sezonunun başlamasından dolayı şampiyonluk kutlamaları geçekleşememişti.
Erdekspor Kulübü Başkanı Metin Tırık, şampiyonluk kutlamalarının yapılması için yönetim kurulu olarak aldıkları karar uyarınca, Erdekspor`un şampiyonluk balo tarihini 18 Eylül olarak belirledikleri açıkladı.
18 Eylül tarihinin aynı zamanda Erdek`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü tarihi olduğunu hatırlatan Tırık, kırmızı beyaz sahil efsanesinin şampiyonluk balosunun Agrigento Otel`de düzenleneceğini sözlerine ekledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —