Tarih: 23.11.2012 00:00

Erdekspor kendi evinde Adasporu ağırlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Her hafta olduğu gibi önümüzdeki hafta süper amatörde yine heyecanlı maçlar izleyeceğiz. Üst sıralardaki mücadeleler kadar dipten kurtulmanın yanı sıra Sındırgı gibi üst sıraları hedefleyen takımların maçlarında da büyük mücadeleler olacak.
Etispor-Küçükköyspor maçı; gerçekten oynadığı son dört maçını kazanarak 12 Etispor üst üste kazandığı maçların morali ile sahaya çıkarken misafir takım Küçükköy Belediyespor, geçtiğimiz hafta sahasında yenildiği Sındırgı moralsizliği ile maça geliyor. Puan çıkaran Etispor`un, Küçükköy Belediyespor önünde de galibiyeti arayacağı ortadadır. 16 puanlı iki takımın maçı gerçekten iyi maç olacak gibi duruyor.
Erdekspor`da Etispor gibi son üç haftasını hep galibiyetle kapatarak 17 puanla ligde 4.sırada bulunan bir takımımız. Adaspor ise geçen yılki performansından çok uzakta olup 11 puanla lig de 8.sırada. Erdek sahasında puan kaybetmez bu hafta.
Bu haftanın zor maçlarından birisi de Sakaryaspor ile Yenisanayispor arasında Ayvalık`ta oynanacak. Sakaryaspor geçtiğimiz hafta lider Altınoluk`a Altınoluk`ta iki gol atmış bir takımımız. Yenisanayispor ise Erdekspor önünde mağlup oldu ama iyi de oynadı. Bence çok denk kuvvetlerin bir maçı olarak fırsatları iyi kullanan takımın puan alacağı bir maç diyorum.
Bu haftanın güzel maçlarından birisi Sındırgı`da oynanacak. Sındırgı özellikle son üç haftada iyi işler yapıyor. Hem defansda hem de hücumda çok iyi organize olabilen bir takım. Yakaladığı çıkışı devam ettirebilirse eğer rahat bir üç puan alabilir diyorum. Ama Altınova da işi kolay bırakmaz ama ibremiz ev sahibi Sındırgı`dan yana.
Ve lider Altınoluk bu hafta evinde ligin iyi top oynayan ekiplerinden Burhaniye`yi konuk ediyor. Burhaniye hücumda iyi, defansda biraz problemi olan takımımız. Altınoluk Belediyespor`da da benzer bir durum söz konusu. Dolayısıyla bu haftaki maçı defans oyuncuları tayin edecek dersek doğru ifade etmiş oluruz.
Edincikspor ise bu hafta sonu Edremit deplasmanına gidiyor. İşi çok zor görünüyor ama ben artık Edincikspor için iç saha dış saha ayırımı yapamıyorum çünkü tüm maçlarını dışarıda oynuyor.  19 puanıyla ikinci sırada olan ev sahibi Edremit Belediyespor ise liderle arasının açılmasını istemeyecektir. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —