Erdekspor yine kayıp
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) mücadale eden ilçemizin tek futbol spor kulübü Erdekspor kendi evinde İncirliova Belediyespor golsüz berabere berabere kaldı.
Spor Haber
Yayın: 10 Kasım 2014 - Pazartesi 16:05
Güncelleme: 10 Kasım 2014 16:05
Erdekspor yine kayıp

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) mücadale eden ilçemizin tek futbol spor kulübü Erdekspor kendi evinde İncirliova Belediyespor golsüz berabere berabere kaldı.
Erdekspor ilk 45 dakika tek kale oynadığı İncirliova karşısında skoru değiştirecek son vuruşu yapamadı.
Erdekspor, karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında gole daha yakın olan taraftı. Erdekspor 80. Dakikada Orçun ile golü buldu ancak bu kez maçın 3. Hakemi Mehmet Üstündağ ısrarla pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti.
Orta Hakem İsah Demircan bu karara uyarken, itiraz eden Bahadır’a da kırmızı kart gösterdi.
Erdekspor karşılaşmanın son 10 dakikasını 10 kalmasına rağmen baskılı oyununu arttırdı. İncirliova, maçın en kritik anlarının yaşandığı son 10 dakika kalesine kapandı ve Erdek deplasmanından tek puan çıkartmayı başardı.

  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
1

Büyükşehirden öğrencileri sevindiren ulaşım hizmeti

2

BANÜ’de medya zirvesi

3

PLAKALI ÇÖPLÜK 10 JA 827 !

4

Ahmet Mekin hastanede

5

“Kırmızı fularlı kedi”nin gizemi!

6

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Erdek’te Ziyaretler

7

Erdek’te yılbaşı pazarı açılıyor