Erdek´te 65 yaş üstü ikinci kez dışarı çıktı
Erdek´te sokağa çıkan vatandaşlar, 6 saatlik izinlerini parklarda geçirerek keyifli anlar yaşadı.
Erdek Haber
Yayın: 17 Mayıs 2020 - Pazar 18:11
Güncelleme: 17 Mayıs 2020 18:11
Erdek´te 65 yaş üstü ikinci kez dışarı çıktı

Erdek Emniyeti 65 yaş üstü vatandaşlara çicek ve maske verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında evlerinde oturan 65 yaş üstü vatandaşlar, 17 Mayıs Pazar günü, kendilerine tanınan 12.00 ile 18.00 saatleri arasındaki 6 saatlik izinle birlikte sokağa aktılar. Vatandaşlar, özellikle sahil bandında uzun yürüyüşler yaptılar. Bu arada cumhuriyet alanı bölgesinde de vatandaşların yoğun oldukları gözlendi.

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri´de park ve sahil şerinde gezinti yapan 65 yaş üstü vatandaşlara çiçek ve maske dağıttılar.

Değer yandan bazı vatandaşların sahilde güneşlendikleri, ayaklarını denize soktukları gözlerden kaçmadı.

Emekli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Erdek´te 6 saatlik sokağa çıkma izni 65 yaş üstündeki vatandaşlar ise bu ikinci izin ğünü bizlere adeta "ilaç gibi" geldi deyerek, , corona virüsünün bir an önce sona ermesi temennisinde bulundular.

Sokağa çıkan yaşlıların sosyal mesafe kuralına uyup maske taktıkları gözlendi.

Haber:Tuncay Ertan

  • Çarşamba 8.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.6 ° / 6.6 ° false
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı

2

Marmara ve Avşa’da BASKİ yatırımları ele alındı

3

ÜRÜN ALIM KAMPANYASI 14 ARALIK’TA SONA ERİYOR

4

İlkokul değil, sanki yaşam merkezi!

5

Bandırmaspor - Bodrum FK: 2-0

6

“Malta Parkı” görücüye çıktı!

7

Sualtı Tüfeğiyle Avcılık Belge ile Yapılacak