Erdek´te ?Cumhuriyet ve Bayrak Yürüyüşü´

Erdek´te ?Cumhuriyet ve Bayrak Yürüyüşü´

Erdek´te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ?Cumhuriyet ve Bayrak yürüyüşü´ düzenlendi.

Erdek´te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ?Cumhuriyet ve Bayrak yürüyüşü´ düzenlendi. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bandosu eşliğinde gerçekleşen ?Cumhuriyet ve Bayrak Yürüyüşü´ne halk yoğun katılım gösterdi.
Erdek Öğretmenevi önünden başlayan ?Cumhuriyet ve Bayrak Yürüyüşü´ne Erdek Gençlik ve Spor kulübü sporcuları dev bayrak açarak kortej önünde yer alırken, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımı, protokol üyeleri ile halk katıldı.
Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Belediye Başkanı Vekili Hasan Yapakçı, Erdek Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, Erdek İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Yzb. Halil İbrahim İlanku, Erdek Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, AK Parti Erdek İlçe Başkan Vekili Kudret Yangal, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaşın ellerinde Türk Bayraklarıyla katıldığı yürüyüş, Atatürk Anıtı´nın bulunduğu Cumhuriyet Meydanı´na gelindiğinde, burada hep birlikte İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan