Erdek´te, dededen-toruna politikaya güzel bir örnek yaşanıyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi´nde (AKP), 2004-2009 yılları arasında yürüttüğü görevi sırasında, partisinin ilçe başkanlığında en çok kalan başkan olan Necati Elmas, şimdi torunu Burak Işık´ı politikayla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor
Erdek Haber
Yayın: 22 Kasım 2017 - Çarşamba 17:52
Güncelleme: 22 Kasım 2017 17:52
Erdek´te, dededen-toruna politikaya güzel bir örnek yaşanıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi´nde (AKP), 2004-2009 yılları arasında yürüttüğü görevi sırasında, partisinin ilçe başkanlığında en çok kalan başkan olan Necati Elmas, şimdi torunu Burak Işık´ı politikayla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Burak Işık, AKP Erdek İlçe Teşkilatı´nda, Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunuyor.
AKP´nin Erdek eski ilçe başkanı, 1943 yılı Gönen doğumlu Necati Elmas, politikaya, yıllar önce Adalet Partisi Balıkesir Milletvekili Cemalettin İnkaya´nın isteği ve Erdek´in eski Belediye Başkanı Ali Haydar Sarı´nın teşvikiyle, bu partinin gençlik kollarında başladığını ve politika yoluyla halka hizmeti çok sevdiğini vurgularken, ?5,5 yıllık ilçe başkanlığım döneminde başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu süre içinde Erdek´te, 2004 yılındaki belediye seçimini kazandık. 2004 ve 2009 yıllarında, Erdek´teki yerel seçimi kazandık. Yapılan bir referandumda başarı elde ettik. Politikayı nafile ibadet gibi görüyorum. 

Yeter ki ülkemizde bayrağımız inmesin, ezanımız susmasın, milletimiz bölünmesin. Şimdi, torunumun politikaya girmesinden çok memnunum. Başarılı olacağına da yürekten inanıyorum. Politikayla uğraştığım hiçbir dönemde partime küsmedim ve partimden kopmadım? dedi.
Elmas´ın torunu olup 1995 yılında, Erdek´te doğan Burak Işık ise politikayı dedesinden öğrendiğine işaret ederken, şunları söyledi:
?Daha ilkokul sıralarından beri hayâlim, politikacı olmaktı. Bana, ?İleride ne olacaksın?´ dediklerinde, ?politikacı´ diye yanıtlardım. Şimdi politikaya girmekten çok mutluyum. Dedemin bilgi ve deneyimlerinden de her zaman yararlanıyorum.?
Haber : Önder Balıkçı

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza