Erdek´te haşaratla mücadeleye devam
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, bütün yaz boyunca Erdek ve mahallerinde 7/24 ilaçlama çalışması yapılırken, ilaçlamanın devam edeceği bildirildi.
Erdek Haber
Yayın: 05 Eylül 2016 - Pazartesi 17:56
Güncelleme: 05 Eylül 2016 17:56
Erdek´te haşaratla mücadeleye devam

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, bütün yaz boyunca Erdek ve mahallerinde 7/24 ilaçlama çalışması yapılırken, ilaçlamanın devam edeceği bildirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı ilaçlama ekibi tarafından günde iki vardiya olarak yürütülen haşaratla mücadele, Erdek ilçesi ile bağlı mahallelerde aralıksız olarak hızla devam ediyor.
Mart ayında kanalların ilaçlanmasıyla başlayan ve halen devam eden sinek, sivrisinek vs. gibi tüm zararlılara karşı yapılan mücadele 7/24 devam ederken, ilaçlamayla tüm zararlı haşaratlar imha ediliyor.
2016 yılı yaz sezonunun sonuna gelindiği bugünlerde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı ekipler tarafından yürütülen ilaçlama çalışmalarıyla, ilçe halkının yanı sıra tatilcilerin, haşaratlardan etkilenmemesi amaçlanıyor.
Haşaratla mücadelenin aralıksız devam edeceği bilgisi veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekibi, ?Önemli olan tatilini Erdek´te geçiren misafirlerin yanı sıra Erdek´te yaşayan vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamalarına yardımcı olabilmektir? şeklinde bulundu.
Haber : Tuncay Ertan

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

2

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

3

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

4

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

5

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

6

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

7

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu