Erdek’te çaldıkları otomobili sahibine 1 milyon liraya geri sattılar
Erdek'te çaldıkları araç için sahibinden 1 milyon TL isteyen 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda yakalandı.
Erdek Haber
Yayın: 07 Aralık 2024 - Cumartesi 00:06
Güncelleme: 09 Aralık 2024 12:27
Erdek’te çaldıkları otomobili sahibine 1 milyon liraya geri sattılar

Erdek'te çaldıkları araç için sahibinden 1 milyon TL isteyen 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 30 Ağustos 2024 tarihinde, Erdek’te bir araç çalındı. Hırsızlar,araç sahibine ulaşarak 1 milyon lira karşılığında aracı parçalamadan teslim edeceklerini söylediler.

Araç sahibi, Bursa’da şüphelilere parayı elden teslim ederek aracını geri aldı.

Olayın ardından Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ve Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geniş çaplı bir soruşturma yürütüldü. Yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerin izine Bursa ve Gaziantep’te ulaşıldı.

3 Aralık 2024 tarihinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla, Bursa’da 4, Gaziantep’te ise 1 olmak üzere toplam 5 şüpheli tespit edildi. Operasyonlarda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, 4 Aralık’ta adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ