Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Erdekte çelenk sunma töreni

Erdekte çelenk sunma töreni

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü kutlama törenleri kapsamında ilçemiz Cumhuriyet Alanında bulunan Atatürk Anıtında çelenk sunma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet`in kuruluşunun 90. yıldönümü kutlama törenleri kapsamında ilçemiz Cumhuriyet Alanında bulunan Atatürk Anıtı`nda çelenk sunma töreni düzenlendi.
Dün gerçekleşen çelenk sunma töreninde, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu ile Erdek Belediyesi Başkan Vekili K. Sabri Çağlar; askeri erkan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Atatürk Anıtı`na çelenk sundu.     
Baştarafı Sahife 1'de
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenlerinin ilk bölümü olan çelenk sunma töreni Cumhuriyet Alanında 28 Ekim Pazartesi günü saat 12.50`de başladı.
Kutlama Programı, tören yöneticisi Niyazi Asil Önal`ın takdiminden sonra Erdek Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sırası ile Atatürk Anıtı`na sunuldu.
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak törenlerin ilk bölümü sona erdi.
Tören sonunda, CHP Erdek İlçe Başkanlığı, MHP Erdek İlçe Başkanlığı ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi`nin başkan ve yöneticileri de getirdikleri çelenkleri Atatürk Anıtı`na sundukları gözlendi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false