Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü
Marmara Denizi’nde etkili olan şiddetli lodos, Balıkesir’in Erdek ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi.
Erdek Haber
Yayın: 08 Ocak 2026 - Perşembe 17:32
Güncelleme: 09 Ocak 2026 09:09
Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

Marmara Denizi’nde etkili olan şiddetli lodos, Balıkesir’in Erdek ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı yer yer 70 kilometreye kadar ulaşan kuvvetli rüzgar nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu.

Lodosun etkisiyle yükselen dalgalar sahili döverken, kıyı kesimlerinde su baskınları meydana geldi. Denizle kara adeta birleşirken, sahil bandında bulunan bazı alanlar tamamen sular altında kaldı. Zaman zaman dalgaların yol ve yürüyüş alanlarına kadar ulaştığı görüldü.

Yetkililer, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, özellikle sahil şeridinde ve denize yakın bölgelerde tedbirli olunması istendi. Lodosun etkisini gün boyunca sürdürmesi bekleniyor.

Haber: Tuncay Ertan

 

Anahtar Kelimeler: Erdek’ Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.5 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 14.5 ° / 5.4 ° false
1

Etispor antrenörü Sarı: “Biz sistem takımıyız”

2

Etispor Kulübü Başkanı Artun: “Daha da iyi sonuçlar alabilirdik”

3

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Ligde her maç zor

4

Spor Bilimleri Fakültesi yeni atılımlara doğru!

5

Bandırma Belediye Meclisi’nde büyük gerginlik!

6

CHP Erdek Kadın Kolları’ndan Laiklik Vurgusu: “Laiklikten Asla Vazgeçmeyeceğiz”

7

EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu