Erdek'te dolu dolu 23 Nisan kutlaması
Erdek, 23 Nisan’ı dolu dolu kutlayacak...
Erdek Haber
Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi 20:53
Güncelleme: 22 Nisan 2024 20:53
Erdek

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, bu yıl 104. kez kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yarın düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. 
Erdek Kaymakamlığı’nca açıklanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı; 23 Nisan Salı günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı’nın bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başlıyor.
Buradaki tören Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erecek. 
İlkokul öğrencileri, Kaymakamlık Makamı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı koltuklarına sembolik olarak oturacaklar. 
Törenlerin 2. bölümü; 18 Eylül Stadyumunda saat: 11.00’da başlayacak. Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve beraberindeki protokol öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacaklar. 
Ardından, Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız okunduktan sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak. 
Öğrenciler adına yapılacak konuşma bir öğrenci tarafından yapıldıktan sonra program; şiirlerin okunması, ront gösterileri, halk oyunları, sportif faaliyetler ile devam edecek. Kutlama programı çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erecek.

Anahtar Kelimeler: Erdek' Nisan kutlaması
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı