Bugün, 18 Haziran 2024 Salı

ERDEK’TE KAMP ALANLARI DIŞINDAKİ KARAVANLAR KALDIRILDI

ERDEK’TE KAMP ALANLARI DIŞINDAKİ KARAVANLAR KALDIRILDI

Yaz aylarında önemli bir cazibe merkezi haline gelen Erdek’te, sahillere park ederek sayıları her geçen gün artan karavanlar vatandaşların tepkisini çekmişti.

Yaz aylarında önemli bir cazibe merkezi haline gelen Erdek’te, sahillere park ederek sayıları her geçen gün artan karavanlar vatandaşların tepkisini çekmişti.

Boş arazilere izinsiz konuşlanan karavanların kamu arazilerini işgal ettiklerini, vatandaşların bu konudaki tepkilerini gündeme getirmemizin ardından yetkililer harekete geçti.

Söz konusu haberimiz sonrası kamuya ait alanlarda bulunan karavan sahiplerine Belediye Zabıta Ekipleri tarafından bulundukları yerleri terk etmeleri, aksi takdirde cezai işlem uygulanacağı konusunda tebligat bırakılmıştı.

Uyarıdan sonra karavancılar sahillerde bulunan arazilerden çıktılar.

Yaz sezonu boyunca denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Haber: Tuncay Ertan



İlhan Bayrak
6.06.2024 13:16:49
Bu uygulama çok iyi oldu teşekkür ederiz. Bir önemli konu daha var özellikle Düzler Erdek arası ve sahil köylerindeki kıyı alanlarının kiraya verilerek vatandaş ücret ödemeye zorlanıyor, yayıldıkça da yayılıyorlar denize girmemize engeller lütfen ilgilenin teşekkürler…

Mehmet ali yol
6.06.2024 21:52:00
En az 2 kere ikaz etmek gerekmiyor mu... insanlara yardımcı olmak için .

Yol geçen hanı
6.06.2024 23:32:20
Tamam herşey güzel hoş sahilleri etrafını çevirip denize girmek isteuen insanlardan zorla para alanlarida haber yapın.Denizi satın mi aldilarda kiraya veriyorlar

Selami Sevinç
7.06.2024 12:25:54
Bu mantığa göre, Erdek'te swzonluk yada günlük evlerini kiraya verenlerinde evlerini ya satmalarını yada yıkmalarını da istemek lazım, çünkü bu evleri kiralayanların sıkıntısı daha büyük oluyor, ev sahipleride ne güzel vergi ödemeden kazanç sağlıyor ama iş karavancılara glilince dünyayı yıkın, sşırılıkları kontrol ediliri buna tamam ama insanların güzelce aşırılık yapmadan doğayla iç içe olmasına neden karşısınız anlamıyorum

Ercan yaman
9.06.2024 17:15:49
Çözüm mü şimdi bu. Yeterli düzeyde karavanlar için park yerleri oluşturur su elektrik WC vb. hizmeti belli bir ücret karşılığında sağlamak sizin için çok zor sanırım.

Cem cinar
9.06.2024 17:34:35
Tamam karavanlari kaldirin ama nereye park etsinler. Turkiyede cok karavan satildi ve satilmaya devam edildi. Park sorunu olmamasi icin yeterli alanlar icin acilen yrnileri yapilmasi gerekiyor.

  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli