Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Erdek'te korkunç kaza!

Erdek

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü Furkan Uncu yaşam mücadelesi veriyor.

Erdek girişi Migros kavşağında meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Furkan Uncu (18) ve arkasındaki yolcu Samet Canpolat (17) yaralandı.

Korkunç kaza dün saat 20.00 sularında meydana geldi.

Bandırma'dan Erdek'e gelen 10 ALH 47 plaka sayılı beyaz otomobil İtfaiye kavşağından Turgut Özal bulvarına dönüş yaptığı sırada çarşı merkezinden gelip Bandırma yönüne seyir halinde olan 10 AHZ 590 plaka sayılı motosiklete çarptı.

Motosiklet sürücüsü Furkan Uncu (17) feci kazada başından ve vücudundan büyük darbe aldı. Selesinde bulunan Samet Canpolat ise hafif yaralandı.

Tesadüf eseri aynı anda yoldan geçmekte olan 112 ekiplerinin müdahalesi ve Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edilen Furkan Uncu hemen ameliyata alındı.

Furkan Uncu'nun hayati tehlikesi sürerken, selesinde bulunan arkadaşının durumunun hayati önem arz edecek konumda olmadığı öğrenildi. Furkan Uncu, Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesindeki müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Bilindiği gibi yıllardır kazaların yaşandığı bu kavşağa önlem alınması için yetkilileri göreve davet etsek de  bir sonuç alınmamıştı.

Hem araç sürücülerine, hem de yayalara zor anlar yaşatan trafik Işıklarının bulunmadığı bu kavşağın durumunun ciddiyeti ortada… Geçtiğimiz yaz sezonunda ve defalarca gündeme getirdiğimiz tehlikeli kavşakta hiç bir önlem alınmadı. Tehlikenin farkında mısınız? dedik yine olmadı. Dün akşam saatlerinde yaşanan üzücü kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Furkan Uncu’ya ve Samet Canpolat'a şifa diliyor, mülkü amir ve yöneticilerimizi çözüm için yeniden göreve davet ediyoruz.

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Erdek' korkunç !
  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli