Erdek’te küçük çocuğa taciz duruşması sürdü
Erdek’te, içinde bulunduğumuz şubat ayı içinde, 10 yaşındaki kız çocuğunu birkaç kez taciz ettiği gerekçesiyle tutuklu olan 58 yaşındaki M.Ç.’nin duruşmasına devam edildi.
Erdek Haber
Yayın: 27 Haziran 2022 - Pazartesi 22:38
Güncelleme: 27 Haziran 2022 22:38
Erdek’te küçük çocuğa taciz duruşması sürdü

Erdek’te, içinde bulunduğumuz şubat ayı içinde, 10 yaşındaki kız çocuğunu birkaç kez taciz ettiği gerekçesiyle tutuklu olan 58 yaşındaki M.Ç.’nin duruşmasına devam edildi.

Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi’nde, bir tanığın dinlendiği duruşma, karar duruşması için 4 Temmuz 2022 günü, saat 14.00’e ertelendi.

Duruşmayı CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, CHP Bandırma ilçe yöneticileri, Bandırma Kız Çocukları Umudumuz Derneği(KIZÇODER) Başkanı Fatma Sibel Karabacakoğlu, Bandırma Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Germiyan, Kadınlar Derneği Başkanı Esen Ersoy, İyi Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Balaban, “Bandırma Engelime Renk Ver” Derneği Başkanı Nercu Efe Çalışkan, “Yeniden Aydınlanma Derneği” adına Şenay Dermencioğlu ve çok sayıda kadın izleyerek, mağdur çocuk ve ailesinin yanında yer aldı.

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım