Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Erdek'te mıcır kazası

Erdek

Erdek- Ocaklar karayoluna bir hafta önce çok eski uygulama altı zift üstü mıcır dökülünce yolda kazalara sebebiyet verebileceği tahmininde bulunmuştuk. İşte korkulan oldu!

Erdek- Ocaklar karayoluna bir hafta önce çok eski uygulama altı zift üstü mıcır dökülünce yolda kazalara sebebiyet verebileceği tahmininde bulunmuştuk. İşte korkulan oldu! Bir motosiklet sürücüsü mıcırlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince meydana gelen kazada yaralandı.

Kaza Erdek'e bağlı Sahil Mahallesi'nde meydana geldi. Erdek'ten Ocaklar Mahallesi istikametine gitmekte olan Serdar Ay (62) yönetimindeki 41 ALF 740 plakalı otomobil karşı yoldan gelen Alper Yalgın'ın (40) kullandığı 10 AHB 916 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada yere düşen Yalgın yaralanıp baygınlık geçirirken, kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki zeytin ağacına çarparak durdu.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulans ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otomobil sürücüsü Serdar Ay motosikletin birden önüne kırdığını ancak mıcır yolda kaydığı için çarpmaktan kurtaramadığını söyledi.

Erdem ÖZCAN

 



Anahtar Kelimeler: Erdek' mıcır kazası
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı