Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Erdek'te Motofest heyecanı yaşanacak

Erdek

Güney Marmara'nın incisi, turizm cenneti Erdek 27-30 Haziran tarihleri arasında 3. NGK Erdek Motofest'i düzenlemek için heyecanla hazırlanıyor.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 3. NGK Erdek Motofest için büyük bir heyecan duyduğunu belirtti. 

Güney Marmara Bölgesi'nin turizm cenneti Erdek'te 27-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Erdek'in motosiklet tutkunları için vazgeçilmez bir buluşma noktası haline getirecek.

Bu yıl 3. kez düzenlenecek NGK Erdek Motofest, birçok motosiklet tutkununu heyecanlandırıyor. Özellikle motosiklet severler için, özgürlüğün mavilikle buluştuğu yer olan Erdek, adeta bir buluşma noktası haline geliyor.

Erdek'in kalkınması ve daha fazla insan tarafından tercih edilen bir destinasyon olması için belediye olarak büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Karışık, bu süreçte Erdek halkının da büyük desteğiyle çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. 

Başkan Karışık devam eden konuşmasında "Marmara'nın incisi olan Erdek, kamp alanları, gezi rotaları, pırıl pırıl denizi ve her bütçeye uygun tatil fırsatlarıyla ziyaretçilerimize eşsiz bir deneyim sunuyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle de görülmesi gereken noktaları barındırıyor. Erdek Motosiklet Derneği'nin, 'Özgürlüğün Mavilikle Buluştuğu Yer / ERDEK' sloganı, ilçemizi çok güzel özetliyor. Erdek Motofest, ilçenin tanıtımı ve ekonomik kalkınması için büyük bir öneme sahip. Geçmiş yıllarda düzenlenen festivaller, ilçemize büyük bir misafir akını sağlamış ve Erdek'in adını geniş kitlelere duyurmuştu. Bu yılki festivalde de motosiklet tutkunları, kampçılar ve gezginler, Erdek'i ziyaret ederek deneyimlerini paylaşacaklar ve ilçemizin bilinirliğini artıracaklar."dedi.

Erdek’imizin tanıtımı için en çok çalışan sivil toplum kuruluşlarımızın başında Erdek Motosiklet Derneği geldiğini ifade eden Başkan Karışık devam eden konuşmasında "Dernek Başkanı Nihat Üner ve sevgili üyeleri ile sıklıkla bir araya gelerek hem dernek hem motofest hem de motosiklet camiasına dair konuları konuşarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Erdek Belediye Başkanı olarak, Erdek Motosiklet Derneği'nin ve tüm 2 teker tutkunlarının bu etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. NGK ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan 3. NGK Erdek Motosiklet Festivali, Turanlar mahallesinde unutulmaz anlar yaşatacak. Erdek Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak, bu festivali destekleyerek katkıda bulunacağız. Tüm 2 Teker sevdalılarını Erdek’e bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

27-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu harika festivalde DJ Doğukan Yakut, Kasamam, Narkoz, Doğukan Manço ve Pamela gibi isimler sahne alacak, Emre Mutlu ve Mustafa Üzer'in eşsiz sunumlarıyla unutulmaz anlar yaşatacaklar. 

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek' Motofest heyecanı yaşanacak
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli