Erdek’te öğrencilerin güvenliği için kurumlar el ele verdi
Erdek’te, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında yetişmesini sağlamak amacıyla "Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmetler İş Birliği Protokolü"
Erdek Haber
Yayın: 06 Eylül 2025 - Cumartesi 12:54
Güncelleme: 06 Eylül 2025 16:39
Erdek’te öğrencilerin güvenliği için kurumlar el ele verdi

Erdek’te, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında yetişmesini sağlamak amacıyla "Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmetler İş Birliği Protokolü" kapsamında İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda; öğrencilerin güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim alabilmesi için alınacak tedbirler, kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği konuları ele alındı. Katılımcı kurum temsilcileri, çocukların her yönüyle korunması adına yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için tüm kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmaya, daha güvenli ve sağlıklı eğitim ortamları oluşturmak adına kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Toplantı, kurumlar arasında güç birliğini artıracak yeni adımların değerlendirilmesiyle sona erdi.

Haber: Tuncay Ertan

  • Çarşamba 12.3 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı

2

BASKİ Susurluk’ta yeni yerleşim bölgesini suya kavuşturdu

3

BANDIRMA’DA YARIYIL TATİLİ ATÖLYELERLE RENKLENDİ

4

Erdek’e yakın markajdan bir bakış

5

TEMA’dan kurucuları için duygulu anma

6

Çömez, annesini kaybetti

7

Erdek’teki kadın cinayetinin duruşması sürdü