Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdekte sağlık çalışmaları

Erdekte sağlık çalışmaları

Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Ekiz, uzman doktor ve cihazlar konusunda yeni devlet hastanesi hizmete girdiği gibi hiçbir sorununun kalmayacağını belirterek, Sağlık Bakanlığınca ilçeye bir Dahiliye Uzman Doktorun....

Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Ekiz, uzman doktor ve cihazlar konusunda yeni devlet hastanesi hizmete girdiği gibi hiçbir sorununun kalmayacağını belirterek, "Sağlık Bakanlığı`nca ilçeye bir Dahiliye Uzman Doktorun atamasının yapıldığını söyledi.
Dr. Ekiz, bir Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile pratisyen hekimlerle hastaneye gelen bütün hastalara her anlamda müdahale edildiğini belirterek, 2012 yılında yeni binasına geçecek hastaneye gelecek uzman doktorlar ve verilen hizmetin ardından ilçe halkının en üst düzeyde sağlık hizmetlerinden faydalanacağını kaydetti.
Geçici olarak kullanılan hastane binasının fiziki yetersizliğinden dolayı Erdek Devlet Hastanesi kadrosunda görevli kadın Doğum Uzmanı Doktor Funda Öztürk`ün, Bandırma Devlet Hastanesinde geçici olarak çalıştığını hatırlatan Ekiz, Erdek yeni devlet Hastanesine kavuştuğu gibi bu doktorumuzun ilçeye geri dönüp çalışmaya burada devam edeceğinin altını çizdi.
Ekiz, Erdek İskele Meydanı karşısına yapılmakta olan Erdek yeni Devlet Hastanesi uzman doktorlarıyla birlikte tam teşekküllü hizmete girdiği gibi ilçemiz ve çevresdeki hastalar artık başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacaklar" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli