Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Erdek’te taksiler dezenfekte edildi

Erdek’te taksiler dezenfekte edildi

Erdek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, korona virüsle mücadele kapsamında ilçede faaliyet gösteren toplu taşıma araçları ve taksileri ilaçla dezenfekte etti.

Erdek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, korona virüsle mücadele kapsamında ilçede faaliyet gösteren toplu taşıma araçları ve taksileri ilaçla dezenfekte etti. 
Ayrıca belediye ekipleri taksi duraklarına giderek, buraları ilaçladı. Halk sağlığının korunmasıyla için adeta seferber olduklarını söyleyen Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık “İnşallah bu sıkıntılı süreci elbirliği ile atlatacağız” dedi. 
Erdek Belediyesi’nin dünyayı etkisi altına alan korona virüsle mücadele kapsamındaki çalışmalarına taksiler de dahil edildi. 
Erdek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm taksileri ilaçlayarak dezenfekte etti. 
Diğer yandan ekipler ilçedeki tüm taksi duraklarını da tek tek gezerek ilaçladı. Taksi durak başkanları ve taksici esnafı da yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Burhan Karışık’a teşekkür etti.
Başkan Karışık: “Halkın sağlığı her şeyden önemli” 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, tüm çalışmaların halkın sağlığının korunmasını amaçladığını belirterek, “Bu zor süreci elbirliği ile atlatacağımıza inanıyorum. Ekiplerimiz toplu taşıma araçları, taksiler ve taksi duraklarını dezenfekte etti.” dedi.

Taksici esnafının yaptığı iş gereği birçok kişiyle muhatap olduğunu kaydeden Başkan Karışık, “Bu açıdan taksilerin ve durakların ilaçlanması çok önemli. Bu işlemi sıkıntı bitene kadar devam ettireceğiz. Bunu hem müşterilerin hem de taksicilerimizin sağlığı için yapıyoruz. Vatandaşlarımız maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında duyarlı olmayı sürdürsünler. Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek’ taksiler dezenfekte edildi
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı