Tarih: 20.04.2024 14:51

Erdek'te turizm haftasına ilgi olmadı

Facebook Twitter Linked-in

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program hava muhalefeti nedeniyle Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kutlama etkinliğine beklenen ilgi olmayınca salon boş kaldı ve hava muhalefeti sebebiyle açıklanan program akışı da sağlanamadı.

Programın sonunda konuşma yapan Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, hava muhalefeti nedeniyle kapalı alanda yapılan programda beklenen ilgi ve program akışı sağlanamadığı için tekrarlanması gerektiğine dikkat çekti.

Erdek turizminin 5 dakikada anlatılmayacağını altını çizen Kaymakam Atasoy, “Bu etkinlik hiç olmadı, biz pazartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayarak daha kapsamlı bir program yapalım. Erdek turizmini burada 5 dakikaya sığdırırsak bu güzel ilçeye ihanet etmiş, başta kendimizi inandırmamış oluruz" dedi.

Pazartesi günü saat 12.00'da daha kapsamlı bir etkinlik ve yoğun katılım ile buluşmak istediğini söyleyen Atasoy "Sizlerde uygun görürseniz kortej yürüyüşü ile başlayıp buraya gelerek, Erdek bilgilendirme toplantısını daha geniş tutalım. Erdek kırsal ve merkez muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimiz, Turizm İşletmecilerimizi de etkinliğe katılmaya davet ediyorum. Hep birlikte Erdek turizmine sahip çıkalım. Görüşlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşalım. Bu toplantı benim içime sinmedi, herkesi Erdek turizmine sahip çıkmaya ve pazartesi günü saat 12:00'da yapacağımız etkinliğe davet ediyorum" diye konuştu.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'un bu duyarlılığı katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılanarak alkış aldı.

Haber: Tuncay Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —