Erdekte Ulaşım zamlandı
Erdek-Bandırma arası toplu yolcu taşımacılığı ücret tarifesi değişti
Erdek Haber
Yayın: 27 Haziran 2014 - Cuma 00:00
Güncelleme: 27 Haziran 2014 00:00
Erdekte Ulaşım zamlandı
Erdek-Bandırma arası yolcu taşıyan minibüslerin sivil yolcu ücretleri 4,5 liradan 5 liraya çıkarıldı.
S.S. Erdek Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Yolcu Taşıyıcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Elmas, Erdek-Bandırma arası yolcu taşıma ücretinin 21 aydır 4,5 lira olduğunu, bu ücretin, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği kararıyla Erdek-Bandırma (sivil yolcu) taşıma ücretinin 5 liraya çıkartıldığını bildirdi.
Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunca onaylanan yeni ücret tarifesine göre, Erdek-Bandırma (öğrenci) ile Erdek-Bandırma (Kamplar) ücretlerinin ise eski tarife üzerinden 3 lira olarak devam edeceğini söyleyen Elmas, 180 lira olan Erdek-Bandırma (sivil yolcu) 1 aylık paso ücretinin 200 liraya, 120 lira olan Erdek-Bandırma (öğrenci) 1 aylık paso ücretinin de 130 liraya yükseldiği bilgisi verdi.
Öğrenci tarifesinin okul zamanı sözleşmeli öğrenciler için geçerli olacağının altını çizen Elmas, 21 aydan beri 4,5 lira olan sivil yolcu tarifesinde değişikliğe gidilmesinin akaryakıt fiyatlarına sıklıkla yapılan zamlardan kaynaklandığını vurguladı.
Erdek'ten Bandırma'ya son sefer saat 24:00'te
Yeni ücret tarifesinin 26 Haziran Perşembe gününden itibaren uygulandığını kaydeden Elmas, Erdek-Bandırma hattı çalışan otobüslerin son hareket saatlerinde de yaz seferlerine göre ayarlama yapıldığını açıkladı.
S.S. Erdek Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Yolcu Taşıyıcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Elmas, yaz sefer uygulamasına göre Erdek'ten Bandırma'ya son sefer saatinin 24:00, Bandırma'dan da Erdek'e son sefer saatinin de 00:45 olduğunu sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan
 
 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı