Bugün, 22 Eylül 2024 Pazar

Erdek'te yeni öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı

Erdek

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında gerçekleştirilen 2024-2025 eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısında, yeni eğitim-öğretim yılının genel güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Erdek'te de 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edebilmeleri amacıyla okullarda ve çevrelerinde alınacak asayiş, trafik ve güvenlik tedbirleri Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşüldü.

Yeni dönemde alınacak tedbirlerin detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıya Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Coşkun Avni Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan, ilgili kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı. 

Bu önemli toplantıda, özellikle okulların çevresinde alınacak güvenlik önlemleri, öğrencilerin güvenliği gibi konular ayrıntılı olarak değerlendirildi.

Kaymakam Atasoy, ilgili tüm kurumların iş birliği içinde hareket etmesinin önemine vurgu yaparak “2024-2025 Eğitim Öğrenim Yılı hazırlık çalışmaları değerlendirme toplantısı ve okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu, önleyici tedbirlerin değerlendirildiği Okul Güvenliği Toplantısı’nı ilgili ve ortak tüm paydaşlarla gerçekleştirdim.” dedi.

Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 12.4 ° Güneşli