Erdekte Yılbaşı Çoşkusu
İlçemizin en gözde ve en lüks oteli olarak bilinen Agrigento 2013 yılına Güllü konseri eşliğinde yaklaşık sekiz yüz seçkin misafiri ile girdi.
Erdek Haber
Yayın: 03 Ocak 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 03 Ocak 2013 00:00
Erdekte Yılbaşı Çoşkusu
İlçemizin en gözde ve en lüks oteli olarak bilinen Agrigento 2013 yılına Güllü konseri eşliğinde yaklaşık sekiz yüz seçkin misafiri ile girdi.
Yeniyıl programı olarak sahneye ilk önce "Orkestra Aktif şef Nusret Duyar çıktı. Yerli ve yabancı şarkılarla salonu dolduran müşterileri çoşturan Orkestra Aktif daha sonra yerini büyüleyici yoruma sahip Güllü`ye bıraktı. 
Sahneye fırtına gibi giren ve birbirinden güzel şarkılarla kontrolü eline alan Güllü Agrigento oteli dolduran müşterilere 3 saat boytunca doyumsuz konser verdi. Sahneye bir ara oğlu ve kızıylada çıkan Güllü yeniyıla girerken çocuklarından ayrı kalamadığı için birlikte olduklarını açıkladı.
İstanbul`dan gelen Oya Aydoğan ile Cengiz Küçükayvaz geceye renk katarken hem şarkılarıyla hemde espirilerle geceye damgalarını vurdular. Gece boyunca yerinde oturamayan ünlü sanatçılar Agrigento Otel sahibi Osman Mırız ile sık sık göbek attılar. Gerek İstanbul gerekse Bursa, Bandırma ve civar ilçelerden gelen seçkin misafirlerini iş adamı Osman Mırız çok güzel ağırladı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
1

TÜRK YILDIZLARI BANDIRMA SEMALARINDA BÜYÜLEDİ

2

ADD burs verdiği öğrencilerle buluştu

3

Çelikspor’dan ikinci yenilgi

4

Erdek Limanı’nda kedi kurtarma operasyonu

5

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

6

Akın ailesinin acı günü

7

Mustafa Çulcu Gönen’de