Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Erdek'te zeytin hırsızlığına geçit verilmeyecek

Erdek

Erdek'te Zeytin Hırsızlığına Karşı Mücadele

Erdek'te zeytin hasadı öncesinde zeytin hırsızlığının önlenmesi konusunda ilgili kurumların katılımı ile toplantı düzenlendi. 
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında bir araya gelen kurum ve kuruluş temsilcileri, zeytin hırsızlığının önlenmesi için yapılacakları masaya yatırdılar. 

Zeytin hırsızlığı ile mücadele kapsamında sıkı tedbirlerin uygulanacağını belirten Kaymakam Atasoy, uygulanacak bu tedbirler ile zeytin hırsızlığının önüne geçilmesini hedeflediklerini ifade etti. 

Toplantıya Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, Emniyet Müdürü Özlem Küçükali, Jandarma Komutanı Jnd. Üsteğmen Coşkun Avni Özkan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Zeytin Kooperatifi yetkilileri, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Saçıl, Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mahmut Kaplan, zeytin fabrikası işletme sahipleri ve zeytin alımı yapan kişiler katıldı.  

Haber: Tuncay Ertan



Hür Şenyuva
6.10.2024 14:27:38
gayet pratik basit tedbirle çözülecek bir sorun ,pazarda zeytin satanlar, ve yağhanelere satanlara nerden buldun diye sorulsa biraz sıkı takiple çözülecek bir sorun, erdekte ve mahallelerde herkes birbirini biliyor,sadece ilgililer görevlerini layıkiyle yapsın,şikayetleri dikkate alsınlar,bütün sezon yasak dediler sahil yolunda motorlar elektrikli motorlar cirit attı ,ehliyetsiz kasksız plakasız motorlar cirit atıyor sokaklarda caddelerde, 1 gün göstermelik denetim, tamam, erdek gibi bir ilçede denetim sıkı olsa kanunlar uygulansa cezalar uygulansa suç işlemeye meyilli olanlar 5 kere düşünür, pandemide rüzgar gibi esen syn kaymakam zamanla esmez oldu halkla ilişkisini kesti,syn belediye baskanıda nikah ve düğünlerden fırsat bulup artık gerçek görevine dönerse iyi olur inşallah,. bu toplantı hayırlı olsun neticesi iyi olsun bakalım vatandaş olarak neticeleri uygulamaları göricez..

  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli