Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek’te Zihinsel Detoks Kampı tamamlandı

Erdek’te Zihinsel Detoks Kampı tamamlandı

Bandırma Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi tarafından düzenlenen ‘Zihinsel Detoks Kampı’ tamamlandı.

Bandırma Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi tarafından düzenlenen ‘Zihinsel Detoks Kampı’ tamamlandı.
Erdek Konak Park’ta düzenlenen kampa Psikiyatri Uzmanı Doktor Deniz Yıldız, Psikolog Melda Dönmez, Yoga Eğitmeni Pakize Özdoğan ve Eğitimci Ömer Faruk Koçhan katıldı.
Güne Yoga Eğitmeni Pakize Özdoğan’ın eğitimi ile başlayan katılımcılar ardından sabah kahvaltısında bir araya geldi. Eğitimci Ömer Faruk Koçhan’ın yönetiminde çeşitli oyunlar oynayan katılımcılar birbirleri ile tanışma ve kaynaşma imkânı buldu.
Gün boyu süren eğitimlerde Psikiyatri Uzmanı Dr. Deniz Yıldız ve Psikolog Melda Dönmez çeşitli konu başlıklarında katılımcılara eğitim verdi. Katılımcıların gündelik yaşamlarındaki yaşadıkları zorlukları da değerlendiren eğitmenler bu sorunlarla başa çıkma yöntemlerini katılımcılarla paylaştı. Eğitimci Ömer Faruk Koçhan’ın çeşitli grup oyunlarıyla eğlenceli dakikalar geçiren katılımcılar farklı bir deneyim yaşama imkânı buldu.
Gün sonunda düzenlenen sertifika töreninde düşüncelerini paylaşan katılımcılar ilginç bir deneyim yaşadıklarını, günlük hayatın karmaşasını düşünmeden vakit geçirdiklerini, yeni etkinlikleri ve deneyimleri merakla beklediklerini ifade ettiler.
Haber : Ozan Ertugrul



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli