Erdek’te zimmet operasyonu
S.S Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine yönelik ''zimmet'' iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında kooperatif başkanı ve muhasebecisi gözaltına alındı.
Erdek Haber
Yayın: 28 Kasım 2024 - Perşembe 13:32
Güncelleme: 28 Kasım 2024 21:35
Erdek’te zimmet operasyonu

S.S Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine yönelik ''zimmet'' iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında kooperatif başkanı ve muhasebecisi gözaltına alındı. 

Erdek Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri görevi kötüye kullanma ve zimmete para geçirme iddiasıyla S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine operasyon düzenledi. 

Polis ekipleri kooperatif binası ve ikametlerde yaptıkları aramalar ve mali hesaplardaki incelemeler neticesinde kooperatif başkanı S.T. ve muhasebeci Ö.S.’yi gözaltına aldı. 

Kooperatif Başkanı S.T’nin 7 milyon liraya yakın parayı zimmetine geçirerek yasa dışı bahis sitelerinde kullandığı iddia edilirken, şüphelilerin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Erdek’ zimmet operasyonu
  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 9.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Mutfaklarınızı Dönüştüren Akıllı Çözüm: Çok Amaçlı Mutfak Dolabı

2

İmza ile Stilinizi Konuşturun: Kalite ve Şıklığın Adresi

3

Hukuk Kitapları ile Derinlemesine Bir Hukuk Kariyeri İnşa Edin

4

Mikrobiyolojide Güven ve Verimlilik: Üstün Kaliteli Besiyeri Çözümleri

5

Bebeğinizin Sağlıklı Beslenme Yolculuğunda Doğal ve Güvenilir Bir Adres: OG Stor

6

HÜKÜMET CADDESİ BİLDİĞİMİZ GİBİ!

7

Erdek’te yılbaşı başvuruları başladı