Erdek’teki balık mezatında hareketlilik yaşanıyor
Erdek Balık Hali’nde uzun yıllardır devam eden balık mezatına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Erdek Haber
Yayın: 15 Haziran 2022 - Çarşamba 01:53
Güncelleme: 15 Haziran 2022 01:53
Erdek’teki balık mezatında hareketlilik yaşanıyor

Erdek Balık Hali’nde uzun yıllardır devam eden balık mezatına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 
Erdek’te yaşayan küçük ağ balıkçıları ve olta balıkçıları tarafından yakalanan balıklar, sabah erken saatte getirildikleri balık halinde her sabah saat 08.30 açık arttırma ile ihaleye çıkıyor. 
Erdek Belediyesi organizasyonunda yapılan müzayede de, kap içinde açık arttırma usulü ile satışa sunulan balıklara en fazla ücreti ödeyen sahip olabiliyor. 
İsteyen her vatandaşın katılabildiği balık mezatında, özellikle tatilciler, taze balık almak için erken saatte balık halindeki yerini alıyor. 
13 Haziran günü balık haline gelen balık miktarı beklenilenin çok altında olurken, dolayısı ile fiyatlarda beklentinin üzerinde oldu. 
İşte! 13 Haziran günü gerçekleşen müzayede de satışa sunulan balık çeşitleri ve fiyatları: Mezgit 25-30 lira, İstavrit 50-60 lira, İşkines 30-40 lira, Sona-30-40 lira, İspari 30- 40 lira, Sinarit 100-150 lira. 
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor