Erdekteki okullar fiziki açıdan yetersiz
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, ilçedeki eğitim-öğretimin kalitesinin yüksekliğine karşın en önemli sorunlarının, okul binalarının fiziksel yetersizliği olduğuna dikkati çekti.
Erdek Haber
Yayın: 11 Ocak 2012 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 11 Ocak 2012 00:00
Erdekteki okullar fiziki açıdan yetersiz
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, ilçedeki eğitim-öğretimin kalitesinin yüksekliğine karşın en önemli sorunlarının, okul binalarının fiziksel yetersizliği olduğuna dikkati çekti. İlçedeki 3800 öğrenciye, 280 öğretmenin eğitim-öğretim verdiğine işaret eden Ceylan, şu değerlendirmede bulundu:
"Okullarımızın yetersizliği nedeniyle öğrencilerimize sosyal aktiviteler yaptırmak için mekânlar bulamıyoruz. Örneğin, binasının yetersizliği nedeniyle Anadolu Lisesi`nde yalnızca 60 öğrenci okuyor. Binanın yetersizliği, öğrenci sayısının artmasını engelliyor. Oysa sosyal aktiviteler, öğrencilerin başarısında en büyük etkeni oluşturmaktadır. Erdek`te yıllardır spor salonu bulunmaması, büyük eksikliktir. Neyse ki, ilçemize yeni bir spor salonu yapımına başlandı. İlçemizde neden bir Turizm ve Otelcilik Lisesi veya Sağlık Meslek Lisesi olmasın? İlçemizdeki okulların fiziki yapıları iyileştirildiği takdirde eğitim-öğretim açısından birçok ilçeyle yarışacak durumdayız."         
 Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı