Bugün, 21 Haziran 2024 Cuma

Erdek'teki okullarda karne heyecanı

Erdek

2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminin son ders zili bugün çaldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminin son ders zili bugün çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi.
Erdek'te  de Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi nedeni ile öğrenciler büyük heyecan ve coşku içerisinde karnelerini aldılar. 
İstiklal İlkokulu ile Muzaffer Gürer Orta okulu ve Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulunda gerçekleşen karne dağıtımını Erdek kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz ile öğretmenler gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy "2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte İstiklal İlkokulu,Muzaffer Gürer Ortaokulu ve Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulumuzda düzenlenen karne törenlerine katılarak sevgili öğrencilerimizin heyecan ve sevinçlerine ortak oldum. Öğrencilerimize İyi tatiller diliyorum." diye konuştu.

Tören, öğrencilere karnelerini dağıtmanın yanı sıra, hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu.

Öğrenciler, tatilin başlangıcını coşkuyla karşılayarak, yaz boyunca dinlenme ve eğlenme umuduyla okul bahçesinden ayrıldılar.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek' okullarda karne heyecanı
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli