Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?
Erdek’in Kurbağalıdere bölgesinde bulunan BASKİ’ye ait trafonun yapıldıktan sonra yerinin değiştirilmesi için çalışmaların başlatılması şaşırtıcı bulundu.
Erdek Haber
Yayın: 04 Ekim 2025 - Cumartesi 12:10
Güncelleme: 04 Ekim 2025 12:19
Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

Erdek’in Kurbağalıdere bölgesinde bulunan BASKİ’ye ait trafonun yapıldıktan sonra yerinin değiştirilmesi için çalışmaların başlatılması şaşırtıcı bulundu.

İLGİNÇ BİR İDDİA

İddiaya göre, söz konusu trafo, önce eski Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan’ın yazlık evinin yakınına yapıldı. Öztaylan’ın, bu konudaki şikâyeti üzerine oğlu, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan devreye girerek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve yetkililerini arayarak, trafonun buradan kaldırılıp, başka yere alınmasını istedi.

BASKİ yetkilileri, bu isteği geri çevirmeyerek, trafonun yerini değiştirip, daha aşağıya kaydırarak, yeniden yapımını başlattılar.

VATANDAŞLARIN TEPKİSİ

Trafonun yeniden yapımına başlandığı bölgede oturan vatandaşlar, durumdan yakınarak, “Böyle iş olur mu? Biz vatandaş değil miyiz? Yapılan bir trafonun yeri, siyasetçilerin istemesiyle değişir mi? Eskisinin yıkılarak, yeni trafo yapımı için harcanacak para hepimizin cebinden çıkmıyor mu? Konuyla ilgili olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın başta olmak üzere BASKİ yetkililerinin açıklama yapmasını bekliyoruz” dediler.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Erdek’ trafonun yerini değiştirdi?
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi