Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdoğan’ın seçim zaferi Milli İrade Meydanı’nda kutlandı

Erdoğan’ın seçim zaferi Milli İrade Meydanı’nda kutlandı

Balıkesir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından büyük bir coşkuyla ve bayraklarla kazanılan zaferin sevincini yaşadı.

Balıkesir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından büyük bir coşkuyla ve bayraklarla kazanılan zaferin sevincini yaşadı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı hınca hınç dolduran Balıkesir’lilerin coşkusu görülmeye değerdi. 
28 Mayıs Pazar günü gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kutlamalar, 15 Temmuz Şehitleri Milli İrade Meydanı’nda zirveye çıktı. AK Parti Balıkesir Teşkilatları, Milletvekilleri, Belediye Başkanlarının katılımı ve yaptıkları konuşmalarla tam bir şölen havası yaşandı. 
Büyük bir coşkunun yaşandığı Milli İrade Meydanı’nda meydanı hınca hınç dolduran Balıkesirlilere seslenen AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Evet Balıkesir Türkiye Yüzyılına hazır mıyız? Helal olsun size Balıkesir. Helal olsun. Beden ölür çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yol yürür ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, fırıldaklar. Haktan hakikatten yana kim var ona bakın siz. İşte bu meydanda haktan, hakikatten olanlar. Helal olsun Balıkesir. Var olun, sağ olun. Cumhurbaşkanımızın yanında yol yürüyenlere ne mutlu. Bizler Cumhurbaşkanımızla, Recep Tayyip Erdoğan’la haktan, hakikatten yana yol yürüme şerefine nail olan insanlar. Sizler bizlere bu gücü veren milletimiz. Helal olsun size, sağ olun, var olun. Kurtdereli Mehmet Pehlivanın torunları, Gönenli Mehmet Efendinin torunları, Hasan Basri Çantay’ın torunları, işte burada dimdik ayaktayız. Alsancaklı bayrağımızın altındayız. Onun gölgesindeyiz. Onun gölgesinde durmaktan utananlar, bugün kaybettiler. Çok şükür ki kaybettiler bizler mutluyuz. Al Bayrağımızla İstiklal Marşımızı söylemekten gurur duyanlar bugün alnı ak, başı dik, Cumhurbaşkanının yanında elhamdülillah. Sağ olun, var olun Balıkesir.” dedi.  
Haber Merkezi
 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı