Ergin, gelecek nesle temiz deniz bırakılmalıyız
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, gelecek nesle temiz bir deniz bırakılması gerektiğine vurgu yaptı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Mayıs 2019 - Cuma 22:00
Güncelleme: 17 Mayıs 2019 22:00
Ergin, gelecek nesle temiz deniz bırakılmalıyız

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, gelecek nesle temiz bir deniz bırakılması gerektiğine vurgu yaptı.
19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle gençler, Ayvalık Belediyesi önünde tüplü dalış yaparak deniz dibi temizliği yaptı.
Milli Mücadele´nin 100. Yıldönümü kutlama programı kapsamında gerçekleşen dalış etkinliğine Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutanı Albay Fevzi Koyuncu, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Suakar, Liman Başkanı, Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aday, Ayvalıklı dalış okullarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.
Kuzey Mavi, Körfez, Setur Marina Prodivers Ayvalık dalış okullarının yaptığı temizlikte, telefondan sandalyeye, şişeden su borusuna kadar çeşitli malzemeler deniz dibinden çıkarıldı.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ?Sizlerin de gördüğü gibi denizlerimizin hali içler acısı durumda. Bizler toplumum birer ferdi olarak çevremizi, denizlerimizi, doğamızı korumak zorundayız. Ama bana göre geleceğimize bırakacağımız miras, gençlerin bugün denizden çıkardıkları bu büyük kirlilik gibi olmamalıdır. Geleceğe, temiz bir deniz bırakmalıyız. Ben bu duyarlı etkinlik için başta gençlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.
Etkinlik, dalışı gerçekleştiren öğrencilerin suyun üzerinde Türk Bayrağı ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü´nün flamasını açmasıyla sona erdi.
Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı