Ertan ve Keleş sürekli sarı basın kartı aldı
Yeni Erdek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan, Başbakanlık Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünün Sürekli Sarı Basın Kartına sahip oldu.
Erdek Haber
Yayın: 02 Mayıs 2014 - Cuma 00:00
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 00:00
Ertan ve Keleş sürekli sarı basın kartı aldı
Yeni Erdek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan, Başbakanlık Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünün Sürekli Sarı Basın Kartına sahip oldu.
Gazetemiz sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan'ın yanı sıra Manyas'ın Sesi Gazetesi Sahibi Semih Keleş'te, Başbakanlık Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünün Sürekli Sarı Basın Kartını alanlar kervanına katıldı.
Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi olan Yeni Erdek Gazetesi Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan, ‘‘Sürekli Sarı Basın Kartını almak bizi mutlu ve onore etmiştir. Bu konu da bize gazeteci meslek örgütü olarak, yardım ve katkı veren Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ne (BGC) teşekkür ediyoruz'' dedi.
Manyas'ın Sesi Gazetesi Sahibi Semih Keleş ise, ‘‘Uzun yıllardır, bu görevi yapıyor ve ifa ediyoruz. Meslekte sürekli sarı basın kartı almak hedefimizi yirmi yıl sonra gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek