Tarih: 30.01.2014 00:00

Eşi cezaevine giren anne iki çocuğu ile kayıplara karıştı

Facebook Twitter Linked-in

Gönen İlçesi`nde yaşayan Fatma Demirkıran (62) isimli kadın, oğlu Kadir Dik`in (38) cezaevine girmesi sonucu, 6 torunu ile yanında kalan gelini Gülcan Dik`in (35), iki çocuğunu alarak evden ayrıldığını gelini ve torunlarının hayatından endişe ettiğini açıkladı.
Gönen Karşıyaka Mahallesi`nde ikamet eden Fatma Demirkıran, oğlu Kadir Dik`in, `Hırsızlık` suçundan cezaevine girmesi üzerine gelini Gülcan Dik ve 6 torunu ile yaşamaya başladı. Ancak Fatma Demirkıran, geçen hafta Yağmur (12) ve Bircan (8 aylık) adlı torunlarını yanına alarak evden ayrılan gelini Gülcan Dik`ten bir daha haber alamadıklarını söyledi.
Yaprak (15), Can (9), Kaan (3) ve Kadriye Dik (1.5) adlı torunlarıyla ortada kaldığını söyleyen Fatma Demirkıran, "Oğlum Bandırma Cezaevinde. Gelinim ise 2 çocuğunu yanına alarak gitti. Ben ise bu yaşta 4 torunum ile ortada kaldım. Olayı öğrenen oğlum cezaevinde bunalıma girdi. Ben ise hayatından endişe ettiğim gelinim ve 2 torunuma ulaşamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım" diyerek feryat etti.
Gelini ile iki torununun bulunması için Gönen Cumhuriyet Savcılığı`na başvurduğunu fakat bir sonuç alamadığını söyleyen Fatma Demirkıran, kendisine yardım edilmesini istedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —