Eşiyle tartışan şahıs intihar etti
Bandırma ilçesinde meydana gelen olayda, Ahmet Ç. (45) eşiyle tartıştıktan sonra evde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ocak 2018 - Salı 04:05
Güncelleme: 02 Ocak 2018 04:05
Eşiyle tartışan şahıs intihar etti

Bandırma ilçesinde meydana gelen olayda, Ahmet Ç. (45) eşiyle tartıştıktan sonra evde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi.
Edinilen bilgiye göre; Olay, Bandırma ilçesi 17 Eylül Mahallesi Gençlik Caddesi´nde meydana geldi. Özel bir şirkette sürücü olarak çalışan Ahmet Ç. ile eşi Fatma Ç. arasında bilinmeyen bir nedenle yılbaşı akşamı tartışma çıktı. Tartışmadan sonra çalıştığı fabrikaya gece vardiyasına giden Fatma Ç., işten eve döndüğünde eşini çamaşır ipiyle tavana asılı halde buldu. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ahmet Ç.´nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ahmet Ç.´nin eşi işe gittikten sonra küçük yaşlardaki 2 kızını alt kattaki komşuya bıraktığı, daha sonra da canına kıydığı iddia edildi.
Ahmet Ç.´nin cenazesi, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber : Erdem Özcan

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak